tirsdag den 3. august 2010

Tilbage i Holbæk

Det var en usandsynlig træt Holbæk Garde og en flok rimelig matte ledere, der MEGET tidligt mandag morgen - ca kl. 4.30-5! - nåede DITO og blev modtaget med klapsalver fra de fremmødte forældre.

Der var blevet festet i bussen op gennem Tyskland til færgen, men herefter VAR der altså efter forlydende ikke den mindste energi tilbage i vores hårdprøvede og super-dygtige børn.

Og vi var en flok omtrent ligeså trætte forældre, der mødtes på DITO lidt før bussen kom ind. Nogle af os havde været med i Tyskland og med færgen fra Rostock, mens andre kørte over Fyn; personligt nåede vi lige hjem med bagagen og derefter hen til DITO for at hente ungerne og deres bagage.

Og så var der de forældre, der ikke havde været med i Tyskland, men som MEGET flittigt har fulgt med på både blog og LIVE: hos dem var der overskud til at arrangere en festlig modtagelse med fakler, jordbær, champagne og flag... og jeg tror nok lige, at der var nogle, der glædede sig ekstra meget til at kramme og knuse deres respektive afkom!

Ingen behøver være i tvivl: både blandt garderne og blandt supporterne går denne VM-deltagelse over i historien som én af de absolut allerstørste oplevelser med HG!

KH Marianne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Her kan du skrive en kommentar. Vælg: Navn/webadresse nederst og udfyld med dit navn inden du sender din kommentar afsted (du behøver ikke udfylde webadresse).