søndag den 1. august 2010

Den sidste dag


Så er vi nået til den sidste dag.


Vi er stået op kl. 7.00 og spiste hurtigt morgenmad.

Kl 8.00 var ungerne klar til at træne i 1½ time. Vi lavede lidt små ændringer i går. I dag sad de lige i skabet. Det er nogle gode unger vi har.


Lige nu pakker vi kufferter og gør klar til frokost. Bussen er på vej herud, og så går det ellers ind til stadion for at gøre klar. 4 danske korps er med i finalen, Greve Pigegarde, Brovst Pigegarde, HG og Roskilde Garden. FLOT...


HG skal på kl. 14.35, so m det fremte korps lige efter Brovst Pigegarde. Så kl. 14.50 er vi færdige, hvis altså tiderne holder. Kryds fingre m.m.


Afslutningsceremoni afholdes så vi er helt færdige kl. 19.35. Vi skal køre senest kl. 20.00 for at nå færgen, så tiderne er lidt trængte. Vi har en plan B - over Rødby, hvis Rostock ikke lykkes.


Vi får se. Nu skal vi have ryddet op, spist frokost og så ind til stadion.
Peter

2 kommentarer:

  1. Kære gardere.
    Det er svært at få armene ned herhjemme. Nr. 8 på verdensranglisten. Sådan.

    Nur weiter so.

    Kærlig hilsen
    Francis (009 Dagnys mor)

    SvarSlet
  2. Christian og Anne Grethe1. august 2010 kl. 15.26

    Det er jo næsten ikke til at holde til... har lige talt med Mikael og det er jo helt helt vildt at høre om det fantastiske tattoo I har leveret i dag... og Line... du er unik.... Vi venter med tilbageholdt åndedræt på at høre mere...
    Mange hilsener Christian og Anne Grethe

    SvarSlet

Her kan du skrive en kommentar. Vælg: Navn/webadresse nederst og udfyld med dit navn inden du sender din kommentar afsted (du behøver ikke udfylde webadresse).